Skip links

Dekker Stucwerken

Voor Dekker Stucwerken hebben wij een huisstijl mogen ontwikkelen. Het doel was om een strak logo te creëren met een kleine speelse plakspaan.

Een gloed nieuw logo & huisstijl voor Dekker Stucwerken.

Het nieuwe logo weerspiegelt de kernwaarden van het bedrijf, namelijk vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. De gestileerde afbeelding van een troffel in het logo symboliseert de expertise en precisie van het stucwerk dat het bedrijf levert.

Voor de huisstijl hebben we gekozen voor een eigentijdse uitstraling met een rustig kleurenpalet met grijstinten en als basis kleur oranje. Het ontwerp is eenvoudig en elegant, wat het professionele karakter van het bedrijf benadrukt.

Lamp
Richway Slider 4 Dekker Stucwerken Portfolio Richway https://richway.nl

Dekker Stucwerken hun nieuwe website.

De nieuwe website is gebouwd met een gebruiksvriendelijke interface en responsief design, zodat de website optimaal functioneert op verschillende apparaten en schermformaten. Het ontwerp is afgestemd op de huisstijl van Dekker Stucwerken en we hebben ervoor gezorgd dat de website een uitstekende weergave geeft van de diensten en projecten van het bedrijf.

We hebben de website voorzien van een overzichtelijke navigatiestructuur en duidelijke call-to-actions, zodat bezoekers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken en contact kunnen opnemen met Dekker Stucwerken. De website bevat ook een uitgebreide projectgalerij, waarin de prachtige stucwerkprojecten van het bedrijf worden gepresenteerd.

Kijk wat wij voor je kunnen betekenen!

Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.