Skip links

Onze werkwijze

Bij Richway zijn we gepassioneerd door het creëren van creatieve video's, prachtige websites en het versterken van jouw merkidentiteit. Ons doel is om jouw bedrijf te helpen groeien en opvallen in een competitieve markt. Hier is hoe we te werk gaan:

Kennismaking en Behoeftenanalyse:

We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen. We luisteren naar jouw doelen, uitdagingen en specifieke behoeften op het gebied van video's, websites en branding. Deze stap vormt de basis voor ons verdere werk.

Ceatieve Oplossingen en Voorstel:

Na een grondige analyse van jouw behoeften, stellen we een voorstel op met verschillende creatieve oplossingen die perfect aansluiten op jouw bedrijfsdoelen. Hierin presenteren we onze diensten en geven we een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden.

Strategie, Planning en Ontwerp:

In nauwe samenwerking met jou bepalen we de juiste strategie voor het project en stellen we een helder projectplan op. Tegelijkertijd werken we aan het ontwerpen van jouw video's, websites en brandingelementen. Dit omvat zowel de strategische als creatieve aspecten van het project.

Feedback en Revisie:

Jouw feedback is van onschatbare waarde. We presenteren de ontwerpen en luisteren naar jouw gedachten en suggesties. We herzien en verfijnen onze creaties totdat ze volledig aan jouw verwachtingen voldoen.

Definitieve Oplevering en Lancering:

Na het verwerken van jouw feedback leveren we het voltooide project op. We zorgen ervoor dat alle aspecten goed functioneren en klaar zijn voor lancering. Dit is het moment waarop jouw merk zich onderscheidt in de markt.

Ondersteuning, Evaluatie en Optimalisatie:

Onze service stopt niet na de oplevering. We bieden doorlopende ondersteuning en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. We evalueren de resultaten van het project en meten het succes. Indien nodig passen we de strategie aan om verdere optimalisatie te realiseren.

FAQ

We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van video's, websites en branding. Dit omvat het maken van professionele video's, het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites, en het creëren van een sterke merkidentiteit.

De duur van een project varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang. We stellen altijd een realistische tijdlijn op in overleg met de klant, zodat je op de hoogte bent van de verwachte opleveringsdatum.

Nee, we zijn transparant in onze prijsstelling en stellen altijd een gedetailleerde offerte op met een overzicht van alle kosten. Eventuele extra kosten worden altijd vooraf met jou besproken.

Video's en websites zijn essentieel om jouw merk en boodschap effectief over te brengen naar jouw doelgroep. Ze vergroten de zichtbaarheid, bouwen vertrouwen op en stimuleren betrokkenheid bij potentiële klanten.

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website, en we sturen je graag een gedetailleerde offerte toe.

We werken met bedrijven van alle groottes. Onze diensten zijn toegankelijk voor zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven die hun merk willen versterken en zich willen onderscheiden in de markt.

Nee, we werken met klanten wereldwijd. Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven over de hele wereld, en we zijn trots om met diverse klanten te werken.

Heb je meer vragen? Neem contact op.