Skip links

Case

PolterGST

Wij zijn trots om onze uitgebreide collectie foto's te presenteren, die we hebben gemaakt tijdens de optredens van DJ PolterGST. We hebben de levendige energie, adembenemende sfeer en de unieke stijl van DJ PolterGST weten vast te leggen.

Naast het vastleggen van de optredens, hebben we ook gewerkt aan op maat gemaakte VJ visuals die een extra dimensie toevoegen aan de liveshows.

Content

Client

Jaar

Richway PolterGST foto 2 Richway.nl 2 https://richway.nl
Richway PolterGST foto 1 Richway.nl .jpg 2 https://richway.nl

VJ Visuals

Beleef een verbazing-wekkende visuele reis.

Ontdek onze adembenemende 3D visuals en ontdek hoe ze een nieuwe dimensie toevoegen aan de live shows van DJ PolterGST.

Met behulp van geavanceerde technologieën en creatieve vaardigheden hebben we 3D-beelden ontwikkeld die muziek tot leven brengen en het publiek onderdompelen in een unieke wereld van kleuren, beweging en verbeelding.

We kozen voor 3D-beelden omdat het de mogelijkheid biedt om grenzen te verleggen en een meeslepende visuele ervaring te creëren. We hebben de DJ-helm van DJ PolterGST omgezet in een 3D-model met behulp van Blender, krachtige software voor 3D-animatie.

Met behulp van deze techniek kunnen we de helm tot leven brengen en integreren in onze visuals, waardoor er een naadloze interactie ontstaat tussen de muziek, de artiest en de visuele elementen.

Wanneer je deze live shows bijwoont, zul je versteld staan van de magie die onze 3D visuals creëren. Ze tillen de optredens naar een hoger niveau en zorgen voor een onvergetelijke visuele ervaring die perfect synchroniseert met de muziek van DJ PolterGST. Ervaar het zelf en laat u betoveren door de kracht van onze VJ visuals.

Richway PolterGST banner richway.nl https://richway.nl
Richway PolterGST foto 4 Richway.nl 2 https://richway.nl
Richway PolterGST foto 1 Richway.nl .jpg 2 https://richway.nl
Richway PolterGST foto 2 Richway.nl 2 1 https://richway.nl
Richway Banner poltergst 2 richway.nl https://richway.nl
Richway PolterGST foto 5 Richway.nl 2 https://richway.nl